Milí priatelia!

Počas 4 školských mesiacov ste, okrem učenia sa a plnenia ostatných školských aj domácich povinností, dokázali očistiť prírodu o 22 273 kg odpadu. To je skvelé, krásne a obdivuhodné!

Sú tu zaslúžené prázdninové dni, oddych a relax. Budeme veľmi radi, keď ich využijete na túru, poznávačku alebo iné dobrodružstvo v prírode a veľmi sa potešíme, ak nám o tom napíšete a pošlete fotku. Facebook a webstránku budeme aktualizovať aj počas prázdnin. V záložke „Aktivity“ nájdete aj „Rebríček najaktívnejších 2023“, kde sa môžete pozrieť na to, koľko aktivít vaša škola resp. organizácia zrealizovala a koľko kíl odpadu sa nám spoločne podarilo z prírody vyniesť na zberné dvory.

Čistiť les a prírodu môžete aj cez prázdniny, určite nám však o tom pošlite správu a nejakú peknú fotku. Pri fotení myslite na blížiace sa súťaže „Najkrajšia fotografia slovenskej prírody 2023“ a „Naj video 200 ton 2023“. Tie najkrajšie zábery si preto odkladajte, koncom septembra si zasúťažíme a vďaka vašej fotke môžete vyhrať peknú cenu!

Prajeme vám všetkým krásne prázdninové zážitky, skvelé leto a pokojné a požehnané prázdniny!

                     Tím 200 ton z lesa von