Finišujeme

Milí priatelia, ďakujeme všetkým vám, ktorí ste aj v roku 2022 priložili ruku k dielu a snažili sa očistiť  našu prírodu od nánosov všadeprítomného odpadu. Ukázali ste charakter, že aj napriek slabšiemu finančnému zabezpečeniu projektu v tomto roku, ste ochotní ostať verní myšlienke vychovávať deti k úcte ku prírode a ostatným Božím zázrakom. Veľmi si to vážime a ďakujeme vám!

            Záver roka bude patriť súťažiam. Pozývame vás ku hlasovaniu o „Najkrajšiu fotografiu prírody za rok 2022“, ktorá je spomienkou na zážitky, aktivity, výlety a momentky tohto roku v rámci projektu.

            Prosíme vás aj o zaslanie všetkých posledných a omeškaných aktivít, aby sme mohli uzatvoriť a vyhodnotiť súťaž „Najaktívnejšia škola 2022“. Na najlepšie a najaktívnejšie školy čaká ruksak plný sladkých, dobrých a užitočných vecí. J

            Mrzí nás, že do súťaže „Tip na výlet“, sa prihlásil len jeden autor, ktorého odmeníme individuálne a súťaž musíme zrušiť…

            Každá škola, ktorá vyniesla z lesa aspoň 100 kg odpadu, bude odmenená medailou a 2 ks kalendára 200 ton z lesa von.

            Usilovne pracujeme na finančnom zabezpečení projektu pre budúci rok a zdá sa, že nám svitá na lepšie časy. Preto sa veľmi tešíme, že sme našli ľudí, ktorí v našich aktivitách vidia prínos a hodnoty, ktoré sú ochotní podporiť! Vďaka!