Turistická rozlúčka s deviatakmi

Od našej kolegyne Moniky Emerichovej sme dostali krásnu informáciu o tom, ako sa rozlúčila so svojou končiacou triedou na ZŠ Sekule: „Minulý týždeň som sa so svojou triedou 9.B zúčastnila koncoročného šk. výletu v Terchovej. Zažili sme krásne chvíle strávené v prekrásnom kúte slovenskej prírody. Zdolali sme Jánošíkove diery, lanovkou sme sa vyviezli na rázcestie Snilovské sedlo a odtiaľ sme vybehli na Chleb a prekrásne výhľady si ešte tá aktívnejšia časť vychutnala aj z Veľkého Kriváňa. Na rozhľadňu Terchovské srdce sme sa vyštverali dvakrát. Keď sme zistili, že v noci svieti, vrhli sme sa na nočné dobrodružstvo. Nabehali sme neskutočné kilometre a nepočula som ani šomranie, že sú unavení. Dokonca ich to veľmi bavilo! Len škoda, že mi už odchádzajú. Budem si musieť začať hľadať nových parťákov. :-)“

Krásny výlet a úžasný príklad nezabudnuteľnej rozlúčky s absolventami. ZŠ Sekule a jej pedagógovia si určite zaslúžia uznanie a obdiv za takýto prístup ku svojim žiakom. Deviatakom zo ZŠ Sekule prajeme všetko dobré a podobné pozitívne zážitky aj na stredných školách, ktoré si vybrali!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.